Menu
Your Cart

Koptelefoon Oortjes

AKG Headset 3,5mm Jackaansluiting: 3.5mm Jack..
€12,00
Excl. BTW:€9,92
de stijlvolle Voyager Legend headset van PlantronicsDe Plantronics Voyager Legend is een Bluetooth-headset die u niet alleen supercomfort maar ook onbeperkte audio biedt. Met 3 noise-cancelling microfoons wordt uw stem regelmatig en wordt ruis, veroorzaakt door wind, bewegingen en achtergrondgeluide..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
Draadloze koptelefoon Wireless headphonesMet de draadloze koptelefoon heb je geen last meer van draden die in de weg zitten. Zo kan je bijvoorbeeld van een afstand gamen of een telefoon gesprek voeren en ondertussen iets anders doen zonder last te hebben van draden. Ook erg comfortabel voor op ..
€25,00
Excl. BTW:€20,66
In Eart Draadloze oortjesMet de Eart draadloze oortjes heb je geen last meer van draden die in de weg zitten. Zo kan je bijvoorbeeld van een afstand gamen of een telefoon gesprek voeren en ondertussen iets anders doen zonder last te hebben van draden. Ook erg comfortabel voor op je werk, tijden..
€35,00
Excl. BTW:€28,93
Apple EarPods met lightning aansluitingDe originele Apple oortjes met Lightning aansluiting voor de Iphone 7 en hogerDe luidsprekers van de EarPods zijn ontworpen om de uitvoer te maximaliseren en het geluidsverlies tot een minimum te beperken, voor een optimale geluidskwaliteit.De EarPods met Light..
€22,00
Excl. BTW:€18,18
Bluetooth Stereo -headsetDeze bluetooth stereo- headset is erg handig voor tijdens het werk, de headset zit op 1 oor, zo kan je communiceren met deze headset.Eigenschappen product:Aansluiting: Bluetoothhandig voor communicatie voor mobiele werknemersverbinden kan met alle mobiele telefoonstelefoon o..
€50,00
Excl. BTW:€41,32
1 - 6 van 6 (1 pagina's)