Menu
Your Cart

USB > C Connection

Goudkleurige Oplaadkabel USB naar C connectionMet deze kabel kun je zonder problemen jouw smartphone en tablet met C aansluiting razendsnel opladen! De kabel heeft een lengte van een meter en is tevens te gebruiken om data te synchroniseren. Eigenschappen product: Geschikt voor alle apparaten ..
€7,00
Excl. BTW:€5,79
Rose kleurige Oplaadkabel USB naar C connectionMet deze kabel kun je zonder problemen jouw smartphone en tablet met C aansluiting razendsnel opladen! De kabel heeft een lengte van een meter en is tevens te gebruiken om data te synchroniseren. Eigenschappen product: Geschikt voor alle apparaten..
€7,00
Excl. BTW:€5,79
Zilver kleurige Oplaadkabel USB naar C connectionMet deze kabel kun je zonder problemen jouw smartphone en tablet met C aansluiting razendsnel opladen! De kabel heeft een lengte van een meter en is tevens te gebruiken om data te synchroniseren. Eigenschappen product: Geschikt voor alle apparat..
€7,00
Excl. BTW:€5,79
Fast Charge Oplaadkabel USB naar C connectionMet deze kabel kun je zonder problemen jouw smartphone en tablet met C aansluiting razendsnel opladen! De kabel heeft een lengte van twee meter en is tevens te gebruiken om data te synchroniseren. Eigenschappen product: Geschikt voor alle apparaten ..
€9,00
Excl. BTW:€7,44
USB A to C Laadkabel 1 meter USB A to C Laadkabel 1 meter
-33 %
Merk: MDBlue™
USB A to C Laadkabel 1 meter..
€9,99 €14,99
Excl. BTW:€8,26
USB A to C Laadkabel 1 meter USB A to C Laadkabel 1 meter
-33 %
Merk: MDBlue™
USB A naar C Laadkabel 1 meter..
€9,99 €14,99
Excl. BTW:€8,26
1 - 6 van 6 (1 pagina's)