Menu
Your Cart

Diverse Kabels

Lightning naar 3.5mm Audio Jack KabelHeb jij nog de oude versie van de oordopjes en kan je die niet aansluiten aan je nieuwste Iphone? met deze Lightning adapter kan je nu jou oordopjes alsnog aansluiten aan jou telefoon. De Apple Lightning Adapter maakt van de lightning poort een 3,5mm jack poort. ..
€17,00
Excl. BTW:€14,05
USB C naar 3.5mm Audio Jack KabelDit audio jack naar kabeltje is geschikt om alle oordopjes/headsets met een jack aansluiting te gebruiken op je telefoon met C aansluiting.Handig voor thuis, op werk en voor onderweg!Eigenschappen product:Aansluiting: Type C naar 3.5 AudiojackKleur: Grijs..
€8,00
Excl. BTW:€6,61
USB C naar 3.5mm Audio Jack KabelDit audio jack naar kabeltje is geschikt om alle oordopjes/headsets met een jack aansluiting te gebruiken op je telefoon met C aansluiting.Handig voor thuis, op werk en voor onderweg!Eigenschappen product:Aansluiting: Type C naar 3.5 AudiojackKleur: wit..
€8,00
Excl. BTW:€6,61
USB C naar 3.5mm Audio Jack KabelDit audio jack naar kabeltje is geschikt om alle oordopjes/headsets met een jack aansluiting te gebruiken op je telefoon met C aansluiting.Handig voor thuis, op werk en voor onderweg!Aansluiting: Type C naar 3.5 AudiojackKleur: Zwart..
€8,00
Excl. BTW:€6,61
1 - 4 van 4 (1 pagina's)