Menu
Your Cart

Bluetoolz® AUX adapter: 3.5 mm naar 2 x RCA cross interlink - 1m

Bluetoolz® AUX adapter: 3.5 mm naar 2 x RCA cross interlink - 1m
Bluetoolz® AUX adapter: 3.5 mm naar 2 x RCA cross interlink - 1m

Het toepassen van een goede kabel is essentieel binnen een audio configuratie. Vergeet de door de fabriek bijgeleverde standaard kabeltjes en voer nu een kabel-upgrade uit. Het is de keuze méér dan waard.

Kies daarom voor een Bluetoolz Vention AUX cross adapter van Bluetoolz® om je 3.5 mm uitgevoerde randapparatuur aan te sluiten op je versterker.

De Bluetoolz Vention AUX adapter is een zorgvuldig samengestelde kabel waarbij uitsluitend hoogwaardige componenten worden toegepast. Zoals:

24 k vergulde pluggen, met een aluminium behuizing. Waardoor een inductieve afscherming wordt gerealiseerd van het begin tot en met het eind. De pluggen kennen een uitermate goede en solide grip.

De bedrading bestaat uit vertind zuiver koper om oxidatie tegen te gaan:

Oxigen Free Copper noemen we dat. De individuele aders zijn dubbel uitgevoerd en bevat een multiplex cross afscherming.

De multiplex cross afscherming kenmerkt zich doordat de afscherming van het linker en het rechter kanaal wordt getwist. Dit heeft als voordeel dat inductie tot een minimum wordt beperkt en de kabel precies dat doet waarvoor die is ontworpen: op high-end niveau geleiden van hoogwaardige audio-signalen, zonder concessies.

Dankzij deze cross techniek wordt ook de capcitaire werking van een stroomgeleidende draad tot een verwaarloosbaar minimum beperkt.

Een aluminiumfolie draagt zorg voor de bescherming van de binnen-aders en als finishing touch maken een PVC mantelomhulsel de kabel uiterst sterk en duurzaam.

Schrijf een beoordeling

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.
€6,00
Excl. BTW: €4,96
  • Voorraad: Op Voorraad
  • Model: A1500
  • EAN: 9505449945284